Ouders

samen staan we sterkAls je bij je streven naar inclusie voor je kind vast dreigt te lopen, denk ik graag eens met je mee.

Als ouder van een kind met bijzondere behoeften komt er veel op je af. Zeker als je wilt dat je kind zo normaal mogelijk onderwijs krijgt. Het lijkt wel of school en hulpverlening een andere taal spreken dan jij! Praten met school is soms ook moeilijk omdat er emoties en oordelen over en weer bij komen kijken. In mij vind je een onafhankelijk persoon, die naast de ouders blijft staan maar de taal spreekt die scholen spreken.

Ik werk zelf bij voorkeur in de regio Utrecht. Maar ik ben deel van een groeiend landelijk netwerk van mensen die ouders en instellingen kunnen ondersteunen om er samen uit te komen vanuit oplossingsgericht en inclusief denken. Wie weet kan ik je dus naar iemand in je buurt verwijzen.

Mijn tarief voor ouders is 75 euro per uur (incl btw). Telefonisch advies is gratis en een eerste gesprek half geld (als dit echt een drempel is, reken ik alleen reiskosten). Vaak is dat al heel verhelderend. Scholen of het samenwerkingsverband willen soms de kosten overnemen, ik help graag bij het navragen daarvan.

Werkt u bij een samenwerkingsverband of schoolbestuur en bent u op zoek naar een inclusiecoach voor directies, ib-ers, experts of teams – of een bemiddelaar tussen ouders en school? Ik vertel graag over de mogelijkheden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: