Welkom bij Buro Verschillig

Wil jij het verschil maken voor kinderen en hun omgeving? En zoek je iemand die de vlam van jouw innovatie kan helpen aanwakkeren tot een warm vuurtje?

Ik help je graag. Met mijn Buro Verschillig werk ik voor educatieve voorzieningen en wijkinstellingen. Op de werkvloer, in de leiding en in de bestuurskamer. Buro Verschillig verbindt mensen en organisaties. Met mijn hulp breng je samenhang aan in visie, strategie, inhoud en vakmanschap.

Zo verbeter je je onderwijs- en opvangpraktijk. Daar plukken kinderen en collega’s de vruchten van.

Veel maatschappelijke opgaven zijn weerbarstige vraagstukken.

  • Passend onderwijs en passende kinderopvang.
  • Het tegengaan van ongelijke kansen.
  • Een integraal kindcentrum voor 0-12 jaar.
  • De ontwikkeling naar een inclusieve school.
  • Een vernieuwend onderwijs- of kindcentrumconcept handen en voeten geven.
  • Beter samenspel tussen gemeente, onderwijs, jeugdhulp en zorg.

Jullie behoren tot die opdrachtgevers die samen het verschil willen maken voor kinderen, jongeren en hun gezinnen. Die niks liever willen, dan jullie tanden zetten in deze weerbarstige opgaven. Die weten dat je organisaties daarvoor moeten samenwerken op alle lagen. De bedoeling voor ogen houden. Ieders vakmanschap oprekken. Elkaar leren begrijpen en waarderen. Een leercultuur bouwen.

Belangrijk. Leuk zelfs… maar hoe pak je het aan? Ook als het lastig wordt en de samenwerking een vraagstuk op zich is?

Dan kun je bouwen op mijn vakmanschap. Samen met mijn grote netwerk van trainers, coaches, vormgevers, kunstenaars en andere vakmensen help ik je om van een ingewikkeld traject een succes te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor een verkennend gesprek of een intake contact op met Ady Hoitink. Wil je met meerdere betrokken spelers sámen nadenken over de juiste aanpak? Dan kun je ook een gezamenlijke ontwerpsessie bestellen. Daarna beslis je of je me om een offerte vraagt. Of help ik je om de juiste persoon voor het nu scherper uitgelijnde traject te vinden!

Tot ziens!

Ady HoitinkAanjager, verbinder en conceptversterker van innovatie en inclusie in onderwijs en wijk.

2016-06-24 14.22.18

Advertentie
%d bloggers liken dit: