Over

portret najaar 2015 ady
CV op LinkedIn.

Ady Hoitink (1968) is de oprichter van Buro Verschillig:

“Mijn lijfspreuk is: met al je talent, worden wie je bent. Ik vind dat we het aan kinderen en aan onze toekomst verplicht zijn, om al hun mogelijkheden te zien en deze te helpen opbouwen. En aan beroepskrachten en publieke instellingen om hen te laten stralen in hun vak en in hun doelstelling: de toekomst mogelijk maken. Naast mijn werk deed ik ervaring op in bestuurlijke, toezichthoudende en politieke rollen.”

Mijn sleutels:

  • Een helder gezamenlijk doel in termen van effect voor kinderen.
  • Niet over u maar van en met u.
  • Veranderkundig degelijk en inhoudelijk congruent.
  • Leiderschap in alle lagen.
  • Oplossingsgericht werken.
  • Organiseren van vertrouwen.
  • Elk sprankje talent zien en benutten.
  • Eigenaarschap zo ‘laag’ mogelijk, de rest moet zich overbodig maken – ook ik!

Voordat ik in 2012 Buro Verschillig oprichtte, deed ik 18 jaar ervaring op in de onderwijs- en jeugdsector. Ik was hoofd beleid bij de Algemene Vereniging  Schoolleiders, en maakte me daar de rollen eigen van leidinggevende, onderhandelaar, auteur/redacteur en projectleider. Daarna werkte ik 8 jaar als teamleider passend onderwijs bij adviesbureau APS. Ik deed er een set stevige ambachtelijke vaardigheden op als adviseur, trainer, coach en onderzoeker. Ook was ik twee jaar projectleider inclusief onderwijs bij stichting Perspectief. Mijn basis is een sociaal-wetenschappelijke opleiding arbeidsvraagstukken en actieonderzoek.

Ik ben betrokken, deskundig, ideeënrijk en verbindend. Ik werk met wat er is, help je het groter en rijker te maken, en verbind binnen- en buitenwereld. Waar nodig pendel ik moeiteloos tussen praktijk en strategie, individu en systeem.

Voor wat anderen beter kunnen, heb ik de beste professionals in mijn netwerk. Vakmensen, die net als ik werken vanuit een diepe verbondenheid met scholen, kinderen en maatschappelijke innovatie. Als ik niet de beste ben voor jouw vraag, denk ik graag met je mee over wie je wel kan ondersteunen.

Ik woon in Utrecht in de prachtige diverse wijk Zuilen met mijn twee zoons. Ik hou van tuinieren, kunst, theater bezoeken of maken, en van actief zijn in mijn eigen wijk.

Ik tweet over wat me verschillig raakt op @Adyhoi.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: