Buro Verschillig

Voor wie het verschil wil maken

Za 31 mei: ouderkracht en inclusie in het onderwijs!

image

Heb je interesse in goed onderwijs voor álle kinderen?
Wil je bereiken dat ouders en school beter samenwerken?
Vraag je je af hoe kinderen barrières in hun schoolloopbaan kunnen omzetten in succeservaringen?
Wil je krachten bundelen en inspiratie opdoen?

Kom dan naar deze prikkelende dag. Op originele en beeldende wijze laten we de inzichten en opbrengsten zien van twee jaar Van hinderpaal naar mijlpaal. In dit project gingen we samen met gezinnen op zoek naar manieren om hindernissen die kinderen in het onderwijs tegenkomen, om te zetten in mijlpalen.
De verhalen, ervaringen, tips, aanbevelingen en ideeën van ouders, kinderen en scholen komen uitgebreid aan bod. Ook zullen er twee bezielde en vernieuwende sprekers zijn die belangeloos aan deze dag bijdragen: Jan Ruigrok van Rigardus en Gerard de Jong van NIVOZ.

Voor wie?
– Voor ouders, kinderen, jongeren en hun persoonlijke en professionele netwerk, dus neem als je wil je kennissen, vrienden, begeleiders, collega’s, leerkrachten en schoolleiders mee!
– Voor professionals op het gebied van inclusief onderwijs en passend onderwijs
– Voor bestuurders, schoolleiders en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met ontwikkeling en kwaliteit van onderwijs en met het vergroten van ‘ouderbetrokkenheid’
– Voor alle andere mensen die zich verbonden voelen met het onderwerp inclusie in het onderwijs en hoe we goed onderwijs voor álle kinderen mogelijk kunnen maken in hun eigen buurt.

Kinderen zijn ook van harte welkom! Er is een theatraal en creatief kinderprogramma.

Waar?
Inclusief kindercentrum Bzzzonder Amersfoort, zaterdag 31 mei van 10-16 uur. Details over adres en routebeschrijving ontvangt u na aanmelding.

Aanmelden?
Meld u aan vóór 19 mei via onze website http://www.perspectief.org

Deze dag is ook de afsluiting van het Perspectiefproject Van hinderpaal naar mijlpaal. Dit project is mogelijk gemaakt door NSGK. Daarnaast zijn partners van het project: Eigen Kracht Centrale, HAVOplus / Stichting Volgbaar Onderwijs, Hogeschool Windesheim Flevoland, Stichting Verzorgd.

image

Categorieën:Uncategorized

Tags: