Buro Verschillig

Voor wie het verschil wil maken

Tussen de regels expositie op 2 februari!

Tussen de regels expositie op 2 februari!

Detail van mijn werk over geweld 1 | geweld 2. Ik ben trots op wat het geworden is. En op ons collectief resultaat: er is nog veel meer moois te zien! Deze hele maand in de hal en op de vijfde verdieping van Hooghiemstra, Utrecht. Op 2 februari van 15-17 houden we een ‘opening’. Voor iedereen die interesse heeft in ons tienen. Of in filosofe en organisatieadviseur Mieke Moor en haar boek ‘Tussen de regels’ (Mieke houdt een inleiding). Of in de vraag wat kunst en filosofie te bieden heeft voor lastige organisatievraagstukken. Of die zich afvraagt waarom tien bestuurders, directeuren en organisatie-adviseurs kunst maken over ‘Organiseren 3.0.’. Het wordt ook nog gezellig.

Advertenties

Eén reactie op “Tussen de regels expositie op 2 februari!

 1. Yvon
  20 januari 2014

  Hoi Ady, aangezien ik heel geïnteresseerd ben wil ik graag komen. Ik moest alleen wel even Hooghiemstra googlen, omdat ik niet weet wat en waar dat is. dus als dit ook voor andere mensen geldt: hierbij het adres: Hooghiemstraplein 51
  3514 AX Utrecht
  t 030 – 276 91 11
  tot gauw! groet Yvon

Reacties zijn gesloten.

Ady Hoitink

Aanjager, verbinder en conceptversterker bij Buro Verschillig en Netwerk Perspectief. Werkt aan passend onderwijs en een samenleving waarin iedereen opvalt en niemand uitvalt. "‘Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Iedereen dient op dezelfde manier behandeld te worden."

%d bloggers liken dit: