Buro Verschillig

Voor wie het verschil wil maken

Levenslust in Utrecht

Levenslust for Life! Afgelopen half jaar hielp ik mee aan de opbouw van dit netwerk van sociale ondernemers, burgers en professionals  in Utrecht. Met dit initiatief organiseren we ondermee netwerkbijeenkomsten, events, en het Huis van levenslust.  Doel: bijdragen aan de gezondheid en het welbevinden van de Utrechters door het verbinden van mensen en ideeën. logo

Vaag? dat blijkt wel mee te vallen. Er komen mooie projecten uit voort, zoals ‘de maand van ontspannen in Overvecht’ en nog zo’n maand in Kanaleneiland. Of de opname in de uitvraag, door meerdere welzijnsinstellingen, van een centrum voor Zelfregie. Denk doe-democratie. Inspirerend en nabij.

Neem een kijkje op www.levenslustforlife.nl, wie weet vind je het leuk om bij een bijeenkomst te zijn.  Dinsdagmiddag 4 december is er weer een!

Advertenties

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 2 december 2012 door in Uncategorized en getagd als , , , , , , .

Ady Hoitink

Aanjager, verbinder en conceptversterker bij Buro Verschillig en Netwerk Perspectief. Werkt aan passend onderwijs en een samenleving waarin iedereen opvalt en niemand uitvalt. "‘Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Iedereen dient op dezelfde manier behandeld te worden."

%d bloggers liken dit: